Glaswerk

Velux dakramen plaatsen en afwerken, isolatie- en enkelglas beglazing

Peter Reedijk is door VELUX getraind in 2013. VELUX importeert en distribueert VELUX dakramen en aanverwante artikelen zoals raamdecoratie en zonweringproducten. Als het om dakramen gaat, is VELUX de absolute marktleider.

VELUX heeft op de website (www.velux.nl) een online zoeksysteem ontwikkeld waarbij de consument rechtstreeks in contact kan komen met een getrainde VELUX specialist in de directe omgeving. Het doel is om consument en VELUX specialist op een snelle en gemakkelijke manier bij elkaar te brengen wat betreft het plaatsen van dakramen en daglichtsystemen. 

VELUX biedt een breed scala aan producten voor hellende en platte daken. De producten zijn eenvoudig samen te stellen en eenvoudig te monteren. Toch zit er meer achter de VELUX producten dan op het eerste gezicht misschien lijkt. Tijdens een training bij VELUX worden de kandidaten geïnformeerd over de producten van VELUX op het gebied van de nieuwste technische ontwikkelingen. Ook komen de verschillende gebruiksmogelijkheden aan de orde zodat de specialist u als klant goed kan adviseren in het juiste product op oplossing voor uw situatie.

Erkende Hibin opleiding. De door VELUX Nederland verzorgde trainingen voor professionele doelgroepen zijn officieel voorzien van het certificaat ‘Erkende Fabrikantenopleiding’ van Koninklijke Hibin.

 

Naast  de Velux-ramen lever en plaats ik al het door u gewenste glas op maat zoals:

• Binnen- en buitenbeglazing, figuurglas en isolatieglas

• Voor- en achterzetbeglazing

• Veiligheidsbeglazing

• Spiegels, ook facet geslepen